ENDEITHR   
Apartmani i sobe Nada, Novalja


Dobro došli

Na našu web stranicu.

Naša kuća nalazi se u mirnom dijelu Novalje okružena zelenilom i udaljena svega 150 m od centra gradića i 200 m od gradske plaže. Na usluzi su vam dva apartmana, pet dvokrevetnih soba i jedna trokrevetna soba. U prizemlju kuće nalazi se sala za doručak - večeru kao i terasa sa mediteranskim vrtom te osigurano parkiralište. Kuća je opremljena centralnim grijanjem i otvorena cijele godine. Za naše goste pripremamo domaće specijalitete po narudžbi te nudimo mogućnost usluge doručka i večere.

Poštovani gosti bit će nam drago da Vas ugostimo u našoj kući.

Srdačno Toni i Nada Škunca

Kako do nas

Do Novalje se može doći na dva načina. Iz pravca Zadra (sjevero-istočna strana) preko Paškog mosta ili trajektom koji plovi na liniji Prizna - Žigljan. Trajekt plovi oko 15 minuta.

Do Novalje se može doći i zračnim putem i to avionom do otoka Krka od kojega imate osiguran prijevoz autobusom do Rijeke, a iz Rijeke svaki dan vozi brzi brod (katamaran) za Novalju i to samo za 40 kuna. U Novalji možete povoljno iznajmiti i automobil (rent a car).

Kontakt info

Apartmani i sobe Nada
Toni i Nada Škunca
Kranjčevićeva 5
53291 Novalja
Otok Pag, Hrvatska

Tel./fax: ++385 (0)53 661 525
Email: nada.skunca@gs.t-com.hr

Kako do nas

Apartmani i sobe Nada, Novalja, otok Pag, Hrvatska

Apartmani i sobe Nada, Novalja, otok Pag, Hrvatska

   Copyright © 2007 Apartments & rooms Nada - Novalja island Pag    |    Marketing - Novalja - Apartments Novalja - Pag apartments
Dizajn Studio Novalja